Kanalizasyon Çalışmaları Devam Ediyor
ALTYAPI ÇALIŞMALARI BİTEN YOLLAR ASFALTLANIYOR
19 Haziran 2019

Bitlis’te doğalgaz çalışmaları Taş Mahallesinde devam ediyor

Bitlis Belediye tarafında kentin dört tarafından hummalı bir şekilde alt yapı çalışmaları yürütülüyor.

Bu kapsamda Taş Mahallesinde devam eden doğalgaz çalışmaları kısa zamanda binalara dağıtılacak.

Bitlis Belediyesi temiz enerji kaynağı ve şehirleşmeye katkı sunmak amacıyla doğalgaz çalışmalarına ağırlık veriyor.

Beşminare ve Hüsrevpaşa mahallelerinde tamamlanan doğalgaz çalışması Atatürk ve Taş mahallesinde doğalgaz çalışması aralıksız devam ediyor.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, yaptığı açıklamada, “Mahallelerimizde belediyemizle koordineli şekilde gerçekleşen doğalgaz alt yapı çalışmaları şuan Taş Mahallesi’ne bağlı stadyum caddesinde devam ediyor. Ekiplerimiz yeni mesken hatlarının oluşturulması için çalışmaları sürdürüyor. Mahallelerimizde aynı zamanda doğalgaz alt yapı çalışmalarının tamamlandığı yollarda başlattığımız düzenleme çalışmalarımızda tüm hızıyla devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

E-Belediye
× Size nasıl yardım edebilirim?