Bitlis Valisi ve Belediye Başkanı, Kiler Tekstil’i Ziyaret Etti
Bitlis’te Sineksiz Bir Yaz
18 Temmuz 2024

Bitlis’te Kaldırım ve Yollar Yıkandı

Bitlis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte çarşı merkezindeki ana caddelerde kaldırımları ve yolları tazyikli su ile yıkıyor.
Temiz ve sağlıklı bir çevre için çalışmalarını sürdüren Bitlis Belediyesi, çarşı merkezinde yol ve kaldırım temizliği yaparak vatandaşlara daha temiz bir yaşam alanı sunuyor. Gece geç saatlere kadar devam eden temizlik çalışmaları kapsamında, ekipler ana caddelerdeki kaldırımları ve yolları tazyikli su ile yıkayarak temizledi.
Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, kent genelinde koordineli bir şekilde yürütülen temizlik çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Başkan Tanğlay, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Temiz bir çevre için yoğun bir çalışma içindeyiz. Kentimizin temiz ve insanlarımızın sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri amacıyla çalışmalarımızı artırarak devam ediyoruz. Yaz ayları boyunca zaman zaman çarşı merkezindeki cadde ve kaldırımları yıkayarak temizliyoruz. Hep birlikte şehrimizi temiz tutalım.”