Başkan Tanğlay’dan bayram mesajı
20 Nisan 2023
Bitlis Belediyesinin Kuaförlük Kursu, Yoğun İlgi Görüyor
5 Mayıs 2023

Bitlis’te larva ilaçlama çalışmaları aralıksız sürüyor

Bitlis Belediyesi sinek üreme alanlarını kontrol altına alarak, tüm mahalle ve mücavir alanlarda, sivrisinek ve karasinek larva üreme alanlarında ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bahar mevsiminin gelmesiyle Bitlis Belediyesi tarafından başlatılan larva ilaçlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar ile vatandaşların rahat ve sağlıklı bir yaz geçirmesi sağlanacak.

Sivrisinek, sinek, karasinek ve haşere oluşumunun önüne geçmek için Bitlis Belediyesi’nce başlatılan larva ilaçlama çalışmaları sürüyor.

İlkbahar ve yaz ayı öncesinde haşere ve sineklerin larvalama döneminde yoğun bir ilaçlama programı başlatan ekipler çalışmalarına periyodik program çerçevesinde aralıksız bir şekilde devam ediyor.