Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay’dan 19 Mayıs Mesajı
18 Mayıs 2023
Bitlis Belediyesi “Kadın Dinlenme Evi” hizmete açıldı
25 Mayıs 2023

Bitlis’te mevsimlik çiçek ekimi gerçekleşti

İlkbahar aylarıyla birlikte ağaçlandırma, gül ve çiçek dikimlerine başlayan Bitlis Belediyesi, şehri güzelleştirmek ve estetik bir görünüme kavuşturmak için şehir merkezinde, kavşak ve orta refüjlere mevsimlik çiçek ekimine başladı.
Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, havaların ısınmasıyla birlikte, kavşak ve orta refüjlerde gül dikim çalışmalarının yanı sıra şimdi de baharın müjdecisi mevsimlik çiçek ekim çalışmalarına başladı.
Vatandaşlara daha güzel ve estetik bir şehir sunmaya devam edeceklerini belirten Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, “Baharın yüzünü iyice göstermesiyle artık her yer rengarenk. Bitlis’imizde sürdürdüğümüz çevre düzenlemesi, mevsimlik çiçek ekimi, yeşillendirme ve peyzaj projelerimiz aralıksız devam ediyor. Şehrimizi en güzel hâle getirmek için canla başla çalışıyoruz.
Ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen gül ve çiçek ekim çalışmaları ilimizin muhtelif noktalarında devam ediyor. Ekiplerimiz şehrin kavşak ve orta refüjlerine gül ve rengârenk çiçekleri ekerek seyrine doyumsuz alanlar oluşturuyorlar. Bitlis’i gül ve çiçeklerle donatma ve süsleme çalışmalarımız devam edecek.” dedi.