Bitlis’te belediye personeline ‘iş güvenliği’ eğitimi
29 Ağustos 2019
BİTLİS BELEDİYESİ’NDEN YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI
4 Eylül 2019

Bitlis’te sokaklarda değişim devam ediyor

Hizmet belediyeciliği ve vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Bitlis Belediyesi, kent genelinde parke yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların talepleri sonucunda çalışma yapılması istenen yollar iyileştirilerek halkın hizmetine sunuluyor.

Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yol çalışmaları ilçe genelinde hız kesmeden devam ediyor. Belediyemiz alt yapı çalışmalarını Atatürk Mahallesi’nde gerekli çalışmalarının tamamlanmasının ardından Bitlis Belediyesi tarafından üst yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. H. Tahsin Özdemir sokağında kaldırım ve yol çalışmalarını tamamlayarak yeni görünümüne kavuşturdu.

Belediye olarak yol çalışmalarına önem verdiklerini belirten Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, “Sorumluluk alanımızdaki tüm yollarımıza azami önem gösteriyoruz. İş makinelerimiz ile dur durak demeden yeni yollar açıyor, bozuk yolları onarıyor, alt yapısı tamamlanan alanları yeniliyoruz Ekiplerimiz, Mahallelerimizdeki sokakları baştan aşağı kilit parke taşı ile döşeyerek yeniliyor. Daha yaşanabilir ve görsellik anlamında daha güzel bir kent oluşturma gayretindeyiz” dedi.

E-Belediye
× Size nasıl yardım edebilirim?