Bitlis Belediyesi’nden Hüsrevpaşa Mahallesi’ne Yeni Kanalizasyon Altyapısı
Bitlis Belediyesi’nden Okul Servis Araçlarına Sıkı Denetim
11 Eylül 2024

Bitlis’te Trafik Zabıta Ekiplerinden Özel Halk Otobüslerine Denetim

Bitlis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Trafik Zabıta Ekipleri, şehirde yolcu taşımacılığı yapan özel halk otobüslerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerle, toplu taşıma hizmetlerinin kalitesinin artırılması hedefleniyor.

Denetimler kapsamında, halk otobüslerinin kılık-kıyafet kurallarına uyumundan araç içi temizlik durumuna, ruhsat ve ehliyet kontrollerine kadar birçok alanda inceleme yapıldı. Vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir hizmet almasını amaçlayan bu denetimlerin düzenli olarak devam edeceği belirtildi.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, denetimlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Zabıta Müdürlüğümüz, halkımızın huzuru, sağlığı ve güvenliği için kesintisiz çalışmalarını sürdürüyor. Trafik Zabıta Ekiplerimiz de toplu taşıma araçlarında yaptıkları bu denetimlerle, hizmet kalitesinin yükseltilmesi ve standartların korunması için çalışmalarına devam edecek,” dedi.

Bu kapsamda, Bitlis Belediyesi, toplu taşımada kalite ve güvenliği sağlamak adına denetimlerin periyodik olarak süreceğini duyurdu.