Bitlis Eren Üniversitesi’nde 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi Başladı
Belediyeden Yaya Yolu İhlaline Duba Çözümü
30 Mayıs 2024

Ekiplerimiz Mezarlıklarda Bakım ve Temizlik Çalışmalarına Başladı

Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri tarafından mezarlıklarımıza temiz ve güzel bir görünüm kazandırmak amacıyla yabani ot ve çevre temizlik çalışmalarına başlandı.

Genel bakım çalışmaları kapsamında düzenli olarak hem ot biçme hem de budama işlemlerini gerçekleştiren ekiplerimiz, özellikle şehrimizin en büyük mezarlıklardan olan Küllütepe Mezarlığı’nda temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdılar. Yabani ot ve çevre temizlik çalışmalarının diğer mezarlıklarımızda Kurban Bayramı’na kadar tamamlanması hedeflenmektedir.