Bitlis’e modern aydınlatma sistemi
19 Ağustos 2019
Bitlisli Çocuklar Tenis Öğreniyor
22 Ağustos 2019

Emekli olan belediye personeline plaket verildi

Bitlis Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde yıllarca çalıştıktan sonra emekli olan personele plaket takdim edildi.

Yıllarca yaptığı gayretli çalışmalarından sonra emekliliğe ayrılan itfaiye şoförü Kasım Melek’e, Bitlis Valisi Oktay Çağatay ve Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay tarafından plaket takdim edildi.

Kasım Melek için mesai arkadaşları tarafından, itfaiye bahçesinde veda yemeği programı düzenlendi. Programa Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, İtfaiye Müdürü Nazmi Olcay ve mesai arkadaşları katıldı.

Yıllarca Bitlis Belediyesinde alın teri dökerek, gayretli ve özverili çalışmasından dolayı Kasım Melek’e teşekkür eden Tanğlay, emekliliğinin hayırlı olması, sağlık ve mutluluk temennisinde bulundu.

Bitlis Valisi Oktay Çağatay da çalışmalarından dolayı Melek’i tebrik ederek, bundan sonraki hayatından başarılar diledi.
Yemek programı Bitlis Valisi Oktay Çağatay ve Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay tarafından, emekliliğe ayrılan Kasım Melek’e plaket takdim edilmesinin ardından, toplu çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.