SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÜCRETSİZ ULAŞIM
25 Mart 2020
BİTLİS BELEDİYESİ YAŞLILARIN VE KRONİK HASTALIĞI OLANLARIN İHTİYAÇLARINI KARŞILIYOR
30 Mart 2020
SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÜCRETSİZ ULAŞIM
25 Mart 2020
30 Mart 2020

Her zaman olduğu gibi bu zor süreçte de esnafımızın yanındayız.

Ülkemizi etkisi altında alan Korana virüsle mücadele kapsamında iş yerlerinin belli kısıtlamalarla çalışıyor olmasının, alışverişlerin oldukça azalmasının esnaflarımızı ekonomik anlamda zorladığını biliyoruz.

Bitlis Belediyesi olarak bu anlamda kiracılarımızın bir nebzede olsa rahatlaması amacıyla kira bedellerinin 3 ay süreyle (Mart,Nisan,Mayıs) ertelenmesine karar verdik. Hayırlı olsun.

Bu zor günleri birlikte aşacağız. Meydanlarda, sokaklarda yine buluşacağız.✋