Bitlis Belediyesi’nden Temizlikte Modern Adımlar
24 Temmuz 2024
Bitlis’in Kurtuluşunun 108. Yıldönümünde Büyük Bitlis Buluşması ve Ödüllü Yemek Yarışması
26 Temmuz 2024
Bitlis Belediyesi’nden Temizlikte Modern Adımlar
24 Temmuz 2024
26 Temmuz 2024

İçmesuyu ve Kanalizasyon Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Beşminare Mahallesi, Toki 5. Etap yanında yerleşime yeni açılan bölgelerde içmesuyu ve kanalizasyon altyapı çalışmaları başlatıldı.

Altyapı çalışmalarının başladığı bölgede, vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanması ve yaşam kalitesinin artırılması hedefleniyor. Proje kapsamında yaklaşık 160 metre içmesuyu hattı ve 240 metre kanalizasyon hattı döşenecek.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, “Çalışmaların planlanan takvime uygun olarak ilerlediğini ve en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Yeni yerleşim alanlarının sağlıklı ve modern bir altyapıya kavuşturulması amacıyla başlatılan bu projede, bölge sakinlerinin de destek ve sabır göstermesini istiyoruz” dedi.

Bu proje, bölgenin gelişimine önemli katkılar sağlayacak ve Beşminare Mahallesi’nin daha yaşanabilir bir hale gelmesini sağlayacaktır.