Şehitlerimizin naaşları törenle uğurlandı
3 Mayıs 2020
Yol Kenarları , Boş Arazilerdeki Çöpler ve Otlar Temizleniyor
8 Mayıs 2020

İlaçlama çalışmaları hız kesmeden sürüyor

Bitlis Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirdiği ilaçlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kamusal alanlarda yoğun bir tempo ile çalışan ekipler, Bankalar ve postane binalarında ilaçlama yaptı.
Bitlis Belediyesi, yeni tip koronavirüse karşı ilaçlama çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ildeki kamusal alanlarda yoğun bir ilaçlama çalışması sürdürüyor. Ekipler bu kapsamda resmi ve kamu binaları dahil olmak üzere 420 noktada ilaçlama çalışması yaptı. Çalışmalar kapsamında vatandaşların yoğun olarak kullandığı postane ve Banka binalarında titizlikle ilaçlanarak dezenfekte edildi.

DSÖ onaylı, Sağlık Bakanlığı’ndan ruhsatlı ilaç kullanılıyor
Ekipler ilaçlama çalışmalarında, Dünya Sağlık Örgütü’nün onayladığı, Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılmış, özellikle virüsid, bakterisid ve fungisidlere karşı etkili olan antiseptik dezenfektan ilacı kullanılıyor.
Gerçekleştirilen ilaçlama çalışmalarından dolayı memnuniyetini belirten vatandaşlar da Bitlis Belediyesi’ne toplum sağlığına yönelik çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletiyor.