Yükseliş mahallesine Yeni Bağlantı Yolu
18 Temmuz 2019
Belediye Başkanımız Sn. Nesrullah Tanğlay,Basın Mensupları ile bir araya geldi.
19 Temmuz 2019
Yükseliş mahallesine Yeni Bağlantı Yolu
18 Temmuz 2019
Belediye Başkanımız Sn. Nesrullah Tanğlay,Basın Mensupları ile bir araya geldi.
19 Temmuz 2019

Medya Mensupları Derneği Bitlis Belediyesini ziyaret etti

Diyarbakır Medya Mensupları Derneği, “Medya Mensupları Tarihle Buluşuyor” programı kapsamında, Bitlis Belediyesini ziyaret ettiler.
Diyarbakır Medya Mensupları Derneği (DİMED), “Medya Mensupları Tarihle Buluşuyor” programı kapsamında Bitlis’e geldi.
Türkiye’nin farklı illerinden gelen 22 kişilik heyet, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay’ı makamında ziyaret ettiler. Belediye başkanını tebrik eden heyet, Bitlis’te yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Diyarbakır Medya Mensupları Derneği Başkanı Mahmut İrtem, Medya Mensupları Derneği olarak her yıl farklı illeri gezdiklerini söyledi.
Bitlis’e ayrı bir önem verdiklerini belirten İrtem, “‘Medya Mensupları Tarihle Buluşuyor’ programı kapsamında her yıl farklı illeri geziyoruz. 2 yıl önce yine Bitlis’e gelmiştik. Bu yıl da Bitlis’e farklı illerde görev yapan arkadaşlarımızla geldik. Bitlis gerçekten tarihiyle, medreseleriyle, yetiştirdiği alim ve ulemasıyla kadim bir kenttir. Bu kadim kentin daha çok tanıtılması gerektiğine inanıyoruz.” dedi.
Belediyeye yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, 31 Mart seçimlerinden sonra belediyeyi devralmakla birlikte hummalı bir çalışma başlattıklarını söyledi.
Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Tanğlay, şunları söyledi:
“3 buçuk aydır belediyeyi devraldık. 1 Nisan itibariyle hummalı bir çalışma başlattık. Kentin var olan 13 mahallesinde kanalizasyon çalışmalarımız son hız devam ediyor. Çalışmaların bittiği yerlerde asfaltlama çalışmaları yapıyoruz. Gerçekten de enkaz konumunda olan, birçok sıkıntısıyla boğuşan bir belediyeyi aldık. Sizlerde gezip gördünüz, kentimiz adeta inşaat alanına dönüşmüş durumda. Hiçbir siyasi düşünceyi, ideolojiyi ayırt etmeksizin, halka hizmet etmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza en güzel hizmeti götürmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bütün ekiplerimiz sahada. Kanalizasyondan doğalgaza, altyapıdan üst yapı çalışmasına, sosyal belediyecilik hizmetlerine varana dek her alanda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah en kısa sürede halkımıza, hak ettiği hizmeti sunacağız. Bu ziyaretinizden dolayı tekrar hepinize teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.