BİTLİS’TE ASFALT VE KİLİTLİ PARKE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
3 Eylül 2021
KENT GENELİNDE MINTIKA TEMİZLİĞİ!
20 Eylül 2021
BİTLİS’TE ASFALT VE KİLİTLİ PARKE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
3 Eylül 2021
KENT GENELİNDE MINTIKA TEMİZLİĞİ!
20 Eylül 2021

Mezarlık etrafı taş duvarla örülüyor

Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Bitlis’in en büyük mezarlığı olan Kadriler Mezarlığı çevresine taş duvar yapım çalışmaları devam ediyor.
Fen İşleri ekipleri güvenlik açısından mezarlık etraflarını taş duvarla örüyor.
Şehrin genelinde belediye ekiplerinin farklı bir çalışma yürüttüğünü ifade eden Bitlis Belediye Başkanı NesrullahTanğlay, yaz sezonu ile birlikte gerek asfalt ve gerekse alt yapı çalışmalarının artarak devam edeceğini belirtti. Başkan Tanğlay, Kadriler Mezarlığında yürütülen taş duvar yapım işinin de kısa zamanda tamamlanacağını ifade etti.