Bitlis’te ‘Hayat Boyu Öğrenme’ sergisi açıldı
3 Haziran 2021
Bitlis Dere Üstü Projesi ile İlgili Basın Açıklaması
10 Haziran 2021

Mezarlıklardaki bakım onarım çalışmaları devam ediyor

Bitlis Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü , il genelinde gerçekleştirdiği bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mezarlıklarda ot biçme ve temizlik gibi faaliyetlerini program dahilinde yürüten ekipler, mezarlık içindeki otları ve temizlik çalışmalarını titizlikle yerine getiriyor.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Bitlis Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü yetkilileri , “Vatandaşlarımızın, ebediyete intikal eden yakınlarını daha temiz ve düzenli ortamlarda ziyaret etmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz . Faaliyetlerimiz, vatandaşlarımızın da takdirini topluyor. Mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerimizce, Kurubulak ,şems-i Bitlis,Hamtus ,Saruhani Bitlis,Küllütepe ,Şerifbey ,ve Müftüler Mezarlığı’nda yürütülen çalışmaları tamamladık” diye konuştu.

Ayrıca diğer mezarlıklarda ot biçme ve temizlik çalışmalarımız proğram dahilinde devam edecek.