Bitlis’te Sokak Hayvanlarını Kısırlaştırma ve Aşılama
21 Ağustos 2023
Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, 30 Ağustos Zafer Bayramının 101’nci yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
29 Ağustos 2023
Bitlis’te Sokak Hayvanlarını Kısırlaştırma ve Aşılama
21 Ağustos 2023
29 Ağustos 2023

MİLLET BAHÇESİNDE AÇILIŞA SAYILI GÜNLER KALDI

Belediye Başkanımız Sayın Nesrullah Tanğlay, Bitlis’imizin yeni cazibe merkezlerinden biri olacak olan ve açılışına gün sayan Bitlis Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu.

Hüsrevpaşa Mahallesi’nde yapımının sonuna yaklaşan ve açılışına sayılı günler kalan Bitlis Millet Bahçesi’ndeki çalışmalarda son dokunuşlar yapılıyor. Proje alanında incelemelerde bulunan Bitlis Millet Bahçesi’nin hemşehrilerimizin hizmetine açılacağını söyleyen Belediye Başkanımız Sayın Nesrullah Tanğlay, “Bitlis Millet Bahçemizin imalatının sonuna yaklaştık. Emeği geçen, katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Millet Bahçesinin tamamlanmasıyla vatandaşlar aileleriyle birlikte Millet Bahçesinde ağaçların arasında hoşça zaman geçirebilecekler. İnşallah çok güzel bir alanı çok yakın bir zamanda şehrimize kazandırmış olacağız” ifadelerini kullandı.

Millet Bahçesinde,seyir terası, mesire alanları, sosyal donatı alanları, yürüyüş yolları ve spor alanlarıyla şehrimizin önemli bir ihtiyacını karşılayacak.