GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR
OSB bağlantı yolu tamamlandı
17 Mayıs 2023

Okulumda Tiyatro Var” etkinliğimiz yine kapalı gişe

Bekcy Bloom’ın yazdığı, Ali Aytuğ’un oyunlaştırdığı ve Cihan Olan’ın yönettiği “Kültürlü Kurt” adlı tiyatro oyunu, Bitlis Merkez, Şehit Mahir Ayabak ilkokulu salonunda sahnelendi.  Acımasız ve aç bir kurt, karnını doyurma ümidiyle gittiği çiftlikte büyük bir sürprizle karşılaşır. Çiftlikteki hayvanlar, aç kurdun saldırısı karşısında kafalarını bile kaldırmadan kitap okumayı sürdürürler. Kurt bu hayvanların dikkatini çekebilmesinin tek yolunun okumayı öğrenmesi olduğunu fark eder. Alışılmış karakteri dışına çıktığı bu hikâyede kurt, zorlu bir serüvene atılıyor. Bitlis Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından ücretsiz olarak sahnelenen oyun ayrıca, Kitap okumanın önemine ve hayvanlar arasındaki dostluğa da  vurgu yapılan oyun, 450  öğrenci tarafından büyük bir beğeniyle izlendi.