15 Temmuz 2019
16 Temmuz 2019
15 Temmuz 2019
16 Temmuz 2019

Bitlis Belediyesi’nin kentte başlattığı alt yapı çalışmaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacakdır.

Çalışmalar kapsamında 16 Temmuz ile 5 Ağustos tarihleri arasında Gazibey cami ve Kızılmescit caddesi güzergahı trafiğe kapatılacakdır.

Alternatif olarak 8 Ağustos,Sapkor çevre yolu,Fatiha Yokuşu, Kerem Yavuz Rampası, Hersan Mahallesinde bulunan Arap Köprüsü Kilise yolu bölgeye ulaşmak için kullanılacaktır.

Meşakatli alt yapı çalışmalarında göstermiş olduğunuz anlayışdan dolayı teşekkür ederiz.