Başkan Tanğlay, mesai arkadaşlarının bayramını kutladı
Altunkalbur Mesire Alanı’nda Periyodik Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor
1 Temmuz 2024

Turistik Tatvan Treni Coşkuyla Karşılandı

Tarihi Ankara Garı’ndan bu sezon ilk seferine başlayan “Turistik Tatvan Treni”, uzun bir yolculuğun ardından Tatvan’a ulaştı.

Dün saat 14.30’da tarihi Ankara Garı’ndan yola çıkan, toplam 140 kişi kapasiteli “Ankara-Tatvan Turistik Treni” ile yolcular, tarihi ve kültürel değerler ile doğa harikası manzaraları görme imkanı buldu. Belirli illerde turizm amaçlı molalar veren tren, Tatvan’a geldi.

Tatvan Garı’nda Belediye Başkanımız Nesrullah Tanğlay, İl Protokolü ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri “Turistik Tatvan Treni” ile kente gelenleri çiçeklerle karşıladı. Yolcular ve protokol üyeleri, davul zurna eşliğinde halay çekti. “Turistik Tatvan Treni” yarın saat 19.00’da Ankara’ya doğru yola çıkacak.

Tatvan’da büyük bir coşkuyla karşılanan tren, yerel halkın ve ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti. Trenin seferleri, bölge turizmine katkı sağlamayı hedefliyor.