Parke kaplama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor
Bitlis Belediyesi Kaldırımlara Çöp Kovası Yerleştiriyor
7 Temmuz 2021

YIPRANAN PARKE TAŞLARI TEMİZLENDİ, BAZALT TAŞIYLA GÜZELLEŞTİRİLDİ

Bitlis Belediyesi, yıllar önce parke taşları döşenen ve bu taşların da yıpranmasıyla mahalle sakinleri için çileye dönüşen Müştakbaba Mahallesi kale arkasında bulunan sokakta taşları temizleyerek yerine modern ve dayanıklı
bazalt taşlarıyla yaptığı çalışmasıyla konforlu hale getirdi.
Daha önce ziyaret ettiği mahallede vatandaşlara verdiği sözü kısa sürede yerine getiren Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, esnaflar ve vatandaşlar yaptığı hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletiler.
Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Müştakbaba Mahallesi’nde hummalı bir çalışmaya imza atarak vatandaşların mahalle içinde yaşadığı ulaşım sorununa son verdi.
15 yıl önce yapılan ve zamanla yıpranarak kötü bir görüntü çizen parke taşlarını temizleyen ekipler, daha sonra 200 metrelik alanı kapsayan bazalt taşı döşemesi çalışması gerçekleştirdi.
Vatandaşlar, yıllardır bu çileyi çektiklerini dile getirerek kısa süre önce mahalleye yaptığı ziyaret sırasında bu sorunu çözme sözü veren ve kısa zamanda bunu gerçekleştiren Başkan Tanğlay’a teşekkür etti.