3 Haziran 2019
3 Haziran 2019
6 Haziran 2019

Başkan Tanğlay belediye personeliyle bayramlaştı

Personelle bayramlaşan Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, bayramların birlik beraberlik duygularını pekiştirdiğini vurgulayarak tek tek personelin bayramını kutladı. Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay; “Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah Bitlis’imizi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Aileleriniz ve sevdiklerinizle birlikte huzurlu ve mutlu bayramlar geçirmenizi temenni ederim.’’ dedi.

Program sonunda personelde bayram için dilek ve temennilerini iletmesinin ardından bayramlaşma programı sona erdi.