Parke taşı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor
Başkan Nesrullah Tanğlay’dan Taziye Teşekkür Mesajı
4 Ekim 2021

BİTLİS’TE SEMT SAHALARIN YAPIMINA BAŞLANDI

Bitlis Belediyesi olarak 13 mahallemizde sentetik çim yüzeyli semt spor sahaları ile 2 tenis kortunun yapımına başlandı.
Şemsi Bitlis’i, Atatürk , Beşminare, Hüsrevpaşa,Hersan ve Taş mahallelerinde çalışmalar sürdürülürken kalan mahallelerde ise yakın zamanda yapımlarına başlanacaktır. Çalışmaları yerinde inceleyen Bitlis Belediye Başkanımız Nesrullah Tanğlay, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kentteki gençlere yeni ve daha güzel spor alanları yaptıklarını belirten Belediye Başkanımız Nesrullah Tanğlay, bu tür çalışmaların tüm mahallelerde sürdürüleceğini belirtti.
Sosyal belediyecilik anlamında kentte çalışmalara ağırlık verdiklerini ifade eden Başkan Tanğlay, şöyle konuştu:
“Belediyemize yapılan çalışmalarla çocuklarımızın kötü alışkanlıkları edinmeleri yerine sporla uğraşmalarını hedefliyoruz. Yaptığımız modern spor sahalarıyla gençlerimiz rahat bir alana kavuşacaklar. Sahalarımıza yerleştireceğimiz aydınlatma sistemleriyle çocuklarımız ve gençlerimiz sağlıklı bir yaşam için gerekli olan spor aktivitelerini günün her saatinde rahatlıkla yapabilecekler. Kentimize hayırlı uğurlu olsun”