İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Askı İlan Tutanağı

İlimiz Merkez Beşminare Mahallesinde   bulunan 724 ada, 87  parsel sayılı taşınmazda Akaryakıt ve Bakım İstasyonu yapılmak üzere imar planında tadilat yapılması ile ilgili tadilat dosyası üzerinde Belediye İmar Komisyonu tarafından gerekli tetkik ve inceleme yapılmış ve söz konusu parselde Akaryakıt ve Bakım İstasyonu olarak   İmar Planında tadilat  yapılması  talebi  imar komisyonunca uygun görülmüş olup, bu husus  Belediye Meclisi’nin 04.11.2019 günlü oturumunda detaylı bir şeklide görüşülmüş ve  yukarıda belirtilen parselde imar plan tadilatı yapılması  ve 1 ay süre ile askıya çıkarılması Belediye Meclisince uygun görülmüştür.

Bahse konu 1/1000 ölçekli 21.07.2017 tarihli imar planına esas imar plan tadilatının 3194 sayılı yasanın 8. Maddesine göre 18/11/2019 (Pazartesi) – 17/12/2019 (Salı) tarihleri arasında ilanı hususunu tensiplerinize arz ederim.